Frågor & Svar

Möjlighet att tömma latrin finns i den allmänna latrintömningen som drivs av Västerås stad. Latrintömning finns på kajen vid mastkranen cirka 400 meter väster om gästhamnen. Se skylt på ställplatsen. Latrintömningen är öppen från 15/4 till ca 31/10, beroende på frost.

Nej vi har ingen gråvattentömning. Mälarcampingen har så man kan tömma mot en avgift.

Mellan plats 2 och 3 finns dricksvatten att fylla på med. Den stängs av när det blir frost.

Man behöver inte boka tid för tvättmaskinen/torkskåpet, om ingen annan tvättar går det bra att tvätta vilken tid som helst och det kostar ingenting extra.

Campingspot (för husbilar) och Dockspot (för båtar) finns endast som hemsida och inte som app.

När du bokar kan du välja att köpa avbokningsskydd. Med avbokningsskydd kan du avboka din bokning upp till 24 timmar innan ankomst. Om du har bokat mer än en dag så kan du även avboka enskilda dagar. En dag kan avbokas fram till 24 timmar innan incheckning den dagen. För att avboka hela/delar av din bokning går du in på www.campingspot.com / www.dockspot.com och sedan in på ”Mina Bokningar”.

Om du har valt att köpa till avbokningsskydd till din bokning kan du ändra plats upp till 24 timmar innan ankomst. Man kan endast ändra till lediga platser i samma prislista. För att ändra plats om du har avbokningsskydd går du in på www.campingspot.com / www.dockspot.com och sedan in på ”Mina bokningar”.

Nej, på vår ställplats får endast husbilar stå på enligt vårt avtal med Västerås stad. Det innebär att varken husvagn eller personbil får stå på ställplatsen.

Nej, besökare till husbilsgäster hänvisas till parkeringsplatsen bakom Preem macken.

Nej tyvärr finns det ingen möjlighet att få tillgång till Wifi.

Inne på hemsidan finns det möjlighet till att byta språk. Svenska och engelska är dem val som finns och de hittar ni uppe i det högra hörnet där det är tre streck. Klicka på knappen med tre streck och bläddra ner för att kunna välja vilket språk du vill ha.

På datorn klickar ni upp till vänster där det stå ”Language” för att byta språk.

Du kan registrera dig medan du bokar och Campingspot/Dockspot kommer ihåg dina uppgifter så att du slipper mata in dem igen nästa gång du bokar. Ett Campingspot/Dockspot-konto gör också att du när som helst kan se alla detaljer om din bokning och, om du valt att köpa avbokningsskydd, avboka eller göra ändringar i din bokning. Campingspot/Dockspot tar sin integritetspolicy på stort allvar och delar aldrig med sig av dina personuppgifter annat än till hamnen som tar emot dig. Du kan när som helst begära att bli bortglömd.