Frågor & Svar

Möjlighet att tömma latrin finns i den allmänna latrintömningen som drivs av Västerås stad. Latrintömning finns på kajen vid mastkranen cirka 400 meter väster om gästhamnen. Se skylt på ställplatsen. Latrintömningen är öppen från 15/4 till ca 31/10, beroende på frost.

Nej vi har ingen gråvattentömning. Mälarcampingen har så man kan tömma mot en avgift.

Mellan plats 2 och 3 på plan 1 finns dricksvatten att fylla på med. Under vinterhalvåret stängs vattnet av. Vatten finns att fylla inne i servicehuset.

Ja, tvättstugan behöver bokas. Bokningen hittar du på länken nedan. 

Bokning av tvättstugan

När du bokar kan du välja att köpa avbokningsskydd. Med avbokningsskydd kan du avboka din bokning upp till 24 timmar innan ankomst. Om du har bokat mer än en dag så kan du även avboka enskilda dagar. En dag kan avbokas fram till 24 timmar innan incheckning den dagen. Vänligen kontakta oss för att avboka hela/delar av din bokning.

Ja, det finns en möjlighet att ändra plats på din bokning. Det kan vara en prisskillnad på olika platser och olika dagar. Vänligen kontakta oss om du vill ändra plats på din bokning. 

Nej, på vår ställplats får endast husbilar stå på enligt vårt avtal med Västerås stad. Det innebär att varken husvagn eller personbil får stå på ställplatsen.

Nej, besökare till husbilsgäster hänvisas till parkeringsplatsen bakom Preem macken.

Nej tyvärr finns det ingen möjlighet att få tillgång till Wifi.