Vill du bli en del av vårt team i västerås gästhamn sommaren 2024?

Vi söker dig som är…

  • Social
  • Serviceinriktad
  • Initiativtagande
  • Strukturerad

 

Västerås Gästhamn är ett populärt resmål för många båtägare och husbilsägare. Vi jobbar ständigt på att bli bättre och tillsammans med dig vill vi utveckla gästhamnen.

Om arbetsplatsen

Vi söker nu dig som vill jobba som hamnvärd i Västerås Gästhamn, med 40 gästhamnsplatser och 30 husbilsplatser. Vi har ca 5000 gästnätter i Västerås Gästhamn under året, där merparten besöker oss under perioden juni-augusti.

Arbetsuppgifter

Det ställs stora krav på dig som hamnvärd att arbeta med ett gott värdskap, då du är en ambassadör för vår hamn och stad. Du kommer att möta många olika slags människor med olika nationaliteter. Arbetet som hamnvärd är varierat och ingen dag är den andra lik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förse gästerna med information om Västerås och  gästhamnen, samt att kontrollera att gästbåtar och husbilar betalt sin avgift.

Du ser också till att det är rent och snyggt runt anläggningen. Du jobbar både självständigt, vilket kräver att du är självgående och ansvarstagande, men kommer även arbeta i grupp när det är många gäster i hamnen. Du har ett öga för vad som behöver göras och har vilja och förmåga att lösa de problem som situationen kräver. Försäljning i vår glassbar, uthyrning av kanoter & bastuflotte samt försäljning av drivmedel är ytterligare arbetsuppgifter du har.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha fyllt 16 år och tycka om att arbeta med service och människor. En hel del besökare är internationella och goda språkkunskaper i framförallt svenska och engelska är ett krav, men även tyska/finska/polska är meriterande. Du har god lokalkännedom om Västerås och det är en stor fördel om du har båtvana och/eller segelkunskaper för att kunna hjälpa gästerna på bästa sätt. B Körkort och bilkunskap är meriterande. Ingen erfarenhet krävs.

Välkommen att ansöka genom att fylla i formuläret nedan. 
Sista ansökningsdag 29 februari 2024!
Jobbansökan

Steg 1 av 3

Dina personuppgifter

Ditt namn(Obligatoriskt)
Din e-postadress(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)
När är den bästa tiden för oss att kontakta dig via telefon?